Zoeken

Waarom kiest men ons? Omdat wij vernieuwend denken en doen. Dat merk je aan wie wij zijn en het werk dat wij leveren: persoonlijk, oprecht, verfrissend met drive en overtuiging.

Helpen bij organisatieontwikkeling zit in ons dna. Effectief en betrouwbaar is onze no-nonsense aanpak.

Met ons samenwerken levert blije gezichten en mooie resultaten op.

Als je met ons samenwerkt merk je onze spontaniteit en de openheid. Je herkent dat wij anders denken, anders doen. Noem het vernieuwend, noem het inspirerend en verhelderend. Wat wij brengen is inzicht en vertrouwen. Inzicht in hoe het slimmer en leuker kan. Vertrouwen in jezelf als medewerker of leidinggevende, in elkaar en in het kunnen bereiken van succes. Zo helpen wij jouw organisatie een stap verder. 

Als je met ons samenwerkt valt de persoonlijke aandacht op die wij geven. En ons gevoel voor de sfeer, verhoudingen, heilige huisjes en hobbels in jouw organisatie. Wij helpen graag, het zit in ons dna. We zijn er goed in. Waarom? Omdat we organisaties en medewerkers graag helpen verder te ontwikkelen. We willen ons inzicht en kennis over effectief samenwerken, leidinggeven, organiseren en communiceren delen.
Als je met ons samenwerkt wordt het snel concreet. Wij houden van resultaat, simpel en helder. Daarom merk je al snel dat er verandering ontstaat. Effectief en betrouwbaar dat door jouw gewenste resultaat halen is bij ons heilig. Dus blije gezichten en mooie resultaten, daar gaan wij voor.

Vernieuwend denken en doen zie je bij onze eigen organisatie. Wij zijn een mix van persoonlijkheden en professionele achtergrond, een mix van harder en zachter. Als netwerkorganisatie weten wij heel goed wat samenwerken is en dat communiceren op een zeer volwassen manier noodzakelijk is. En een volwassen niveau van (persoonlijk) leiderschap hoort daar bij. Vanuit Transcend werken uitsluitend zelfkritische ervaren en betrouwbare professionals. Wij zijn eigenwijze persoonlijkheden met het hart op de juiste plaats.

"Groei als medewerker, groei als team en creëer een vernieuwde organisatie. Ontstijg de oude manier van werken - Transcend to a New level of Organizing."