Zoeken

De Ideale Medewerker. Nieuw door Transcend ontwikkelt als symbool bij verandertrajecten: de FLUX-pil©. Een perfect middel voor het management en de directie om jezelf en andere medewerkers op een leuke manier te prikkelen. Hen te helpen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Onze methode is bewezen effectief; ontwikkelt bewustzijn en inzicht, ontwikkelt de Ideale Medewerker.

Heb je ook interesse in een gratis glazen potje FLUX-pillen©? Wij zijn in 2015 een pilot gestart in Gelderland...

De kracht en veerkracht van jouw organisatie staat, of valt, met de manier waarop iedereen in de organisatie met elkaar omgaat. Als er matig wordt samengewerkt en de communicatie tussen afdelingen een probleem is, ligt dat vaak niet aan de structuur of aan de procesinrichting of aan ICT. Het ligt des te vaker simpelweg aan de medewerkers en hoe zij met elkaar omgaan. De manier van samenwerken, communiceren en leidinggeven en ontvangen wordt bepaald door het zelfbewustzijnsniveau van elke medewerker. Er zijn meer irritaties, conflicten en impasses in jouw organisaties als medewerkers minder emotioneel ontwikkeld zijn. En dat heeft niets met intelligentie, positie of opleidingsniveau te maken.

Ontwikkel medewerkers tot ideale medewerkers en er ontstaat een nieuw niveau van organiseren. De Ideale Medewerker kenmerkt zich door evenwichtig denken en doen, door open en ondernemende houding en een zelfbewuste authentieke persoonlijkheid. Ideale medewerkers ontstaan door onze methodiek, op een respectvolle en effectieve manier. Hoe dat kan leggen we je graag uit in een persoonlijk gesprek. Weet in ieder geval dat je de gelukkige bezitter wordt van de FLUX-pillen©

Tijdelijke actie
Bel of mail ons en we komen graag even langs. Omdat dit een pilot is, is deze actie eindig: de deadline is 1 maart 2015 en bovendien beperkt tot de provincie Gelderland. Is jouw organisatie niet in Gelderland gevestigd dan zul je nog even geduld moeten hebben.