Zoeken

Het is simpel: jij wilt ondersteuning bij de organisatie- en/of bij persoonlijke ontwikkeling. Wij kunnen dat leveren via diverse rollen die wij vervullen: adviseur, verandermanager, coach, projectmanager, trainer. Daarover maken we heldere afspraken, tegen scherpe all-in tarieven. 

Wij zijn gespecialiseerd in omdenken en succesvol implementeren. Wij stroomlijnen organisaties, realiseren samenwerking en optimaliseren teams. Wij begeleiden verandertrajecten en realiseren samen met jullie de doorontwikkeling van afdelingen en teams.

Daarnaast hebben wij ervaring met procesverbetering (de bekende Lean-filosofie) en informatievoorziening. Elke service die wij bieden beheersen wij als professionals. Wij hebben gemiddeld per professional meer dan 20 jaar ervaring in ons vakgebied en in de consultancy. En elke dag leren wij weer bij en passen wij ons aan, continu zoekend naar slimmer, innovatiever, wijzer.

Resultaat voor jouw als klant staat bij ons bovenaan. Resultaat dat geborgd is in de praktijk, in de processen en tussen de oren zit van jouw collega's. Onze services hebben gemeen dat wij altijd starten met een solide basis: de intake. Het realiseren van een succesvol resultaat kan alleen met een goede voorbereiding en een duidelijke opdracht en dito verwachting.

Onze services kennen vier verschijningsvormen: 1) wij begeleiden processen (verandermanagement, informatiemanagement, lean procesverbetering), 2) wij trainen en coachen teams en individuele medewerkers, 3) als tijdelijke projectleider of projectmedewerker helpen we je het project te realiseren en 4) onze interimmanagers vullen tijdelijk een belangrijke lijnfunctie in en geven jouw organisatie nieuwe energie.