Zoeken

Wie wij zijn

gedreven vakmensen als netwerkorganisatie

Wij zijn gedreven en oprecht geïnteresseerde vakmensen. Helpen zit in ons dna, en organisatiekennis in ons hoofd. Omdat wij geloven in platte organisaties en lage overhead zijn we lean georganiseerd. Ons motto: 'Regel alleen wat nodig is". We hebben bijvoorbeeld alleen een klein 'centraal kantoor' waar vergaderd en gecoacht wordt. Het nieuwe werken (HNW) hebben wij al jaren geleden ingevoerd en we zijn hard op weg naar een papierloze organisatie.

De Transcend Advies Groep is gevestigd in Arnhem. Wij zijn een middelgrote netwerkorganisatie verspreid over Zuid-Oost Nederland. Onze groep bestaat uit ervaren ondernemende specialisten: management consultants, projectleiders en management coaches. Regelmatig werken wij samen met partner-organisaties, als aanvullende specifieke kennis voor een project is vereist, zoals specifieke fiscaal-juridische kennis. Andersom worden wij ook regelmatig ingeschakeld door anders bureaus vanwege onze veranderkundige ervaring.

In de publieke en non-profitsector hebben wij onze meeste klanten: zorgorganisaties, gemeenten, provincies, onderwijs en kinderopvang, sociale woningbouw en werkvoorzieningen. Ook werken we regelmatig voor middelgrote bedrijven en privately owned bedrijven, waar wij vooral coachen en trainen. 

Historie

  • Introductie van de vernieuwe huisstijl, waarbij ook de naam Transcend Advies de toevoeging Groep krijgt.

  • Het jaar van verdere strategische samenwerkingsverbanden met Adlasz, Tax-Nonprofit en Brueckmann Advies.

  • De organisatie van Transcend wordt volwassener en de successen beginnen zich te verspreiden. We plegen nieuwbouw in Arnhem en verhuizen ons kantoor naar een meer centrale locatie.

  • In 2008 hebben we Transcend omgevormd tot maatschap. De eerste fase van opstarten laten we achter en verdere professionalisering vindt plaats.

  • Het jaar van oprichting van de netwerkorganisatie Transcend Advies in Riethoven door Rico van der Schee.

Vacatures en opdrachten

Wij werken als netwerkorganisatie, waardoor we lean georganiseerd zijn. Dit betekent dat de consultants ofwel werken in de maatschap ofwel gelieerd zijn aan Transcend als zelfstandig professional.

Vacatures
Voel je je aangetrokken en ben je een ondernemende consultant met een opvallend CV? Ontdek dan of wij graag eens met je willen praten over samenwerking. Hieronder staan drie profielen. Herken je jouw ervaring, dan willen wij graag eens nader kennismaken. Staat jouw profiel er niet bij, en ben je toch overtuigd dat je ons team aanvult? Waag het er op en mail ons.

Opdrachten
Ben je vooral geïnteresseerd in een samenwerking op opdrachtniveau en wil je je verder niet verbinden aan Transcend? Geef dan jouw gegevens aan ons door. Stuur je CV en geef aan voor welke opdrachten in welke sectoren we jou kunnen benaderen. Je ontvangt van ons aanvullende vragen. Deze informatie nemen we op in onze netwerk-database, die wij raadplegen bij offerterondes en bij opdrachteninvulling. We houden je op die manier ook op de hoogte van activiteiten die wij organiseren voor ons consultants-netwerk.

Reageren? Mail je CV of bel één van de partners voor meer informatie. Hier vind je onze contactgegevens.


 

De beste professionals

Rico van der Schee

Verandermanagement, organisatieontwikkeling, management coaching. Daarin blinkt Rico van der Schee uit. Rico is senior consultant en partner.

Chiquita Bijland

Management coaching en training van leidinggevenden en medewerkers; de specialiteit van Chiquita Bijland, senior consultant en partner.