Zoeken

Vraag 1. Hoeveel bedraagt de btw?

Op alle advies-producten, coachingstrajecten en trainingen is 21% btw van toepassing. De genoemde bedragen op deze website zijn altijd exclusief btw. De hoogte van btw en de toepassing daarvan is onder voorbehoud van eventuele wetswijzigingen.

Vraag 2. Hoe gaat een kennismakingsgesprek en wat kost het?

Het doel van een kennismakingsgesprek is te praten over wat een adviestraject of coachingstraject of inhouse-training zal opleveren. Verwachtingen ten aanzien van het resultaat en de werkwijze stemmen we in dit gesprek af. De inhoud van een kennismakingsgesprek is vertrouwelijk. Een kennismaking duurt in principe niet langer dan een uur. Op basis van het gesprek stellen wij een offerte voor het traject op. Dit is altijd maatwerk. 
Het kennismakingsgesprek vindt plaats op locatie of op het kantoor van de Transcend Advies Groep. Indien gewenst doen we het kennismakingsgesprek telefonisch of via Skype.

Het kennismakingsgesprek is kosteloos.

Vraag 3. Waarom de naam Transcend?

Transcend is uiteraard een Engelse naam. Het betekent letterlijk vertaald "overtreffen, uitmunten, ontstijgen, uitblinken". Deze werkwoorden passen perfect bij onze visie. Het kost werk om een situatie te veranderen, een proces te verbeteren. Wat daarvoor nodig is is vooral het ontstijgen van het huidige gedrag, de huidige structuur, de huidige manier van procesbeheersing en bedrijfsvoering. Daarmee overtreffen we uiteindelijk de oude vertrouwde manier van werken. En zijn onze klanten in staat uit te blinken in hun manier van organiseren, ondernemen en leiden. Samenwerken met Transcend betekent dus loslaten van het oude, betekent vernieuwend en effici├źnter organiseren.