Zoeken

Referenties

Op onze individuele LinkedIn-pagina's vind je nog meer referenties van onze relaties en klanten.

Transcend voldoet aan mijn verwachtingen, Ik zou ze aanraden bij anderen, omdat hun bijzondere aanpak in elk geval bij ons echt heeft gewerkt. Ik vind dat Transcend de vraag goed heeft opgepakt en de vinger op de zere plek heeft gelegd en de plek ook heeft genezen...

Egi Kluijtmans | financieel manager

Het ontwikkeltraject hebben wij na volle tevredenheid afgesloten. Zowel in de plenaire bijeenkomsten als in de coachingstrajecten heeft Transcend een zeer zelfbewuste indruk achtergelaten en met veel overtuiging onderwerpen behandeld die van belang zijn voor alle leidinggevenden. Kortom: Transcend heeft een zelfbewuste en vakkundige indruk achtergelaten en we zullen in de toekomst meer gebruik gaan maken van hun expertise..

Johan Slinger | plant manager

Ik ben tevreden over het gevolgde proces en hetgeen we samen hebben bereikt. En ik ben niet snel tevreden. We hebben er goed aan gedaan een kleine slagvaardige organisatie in te huren. Hierdoor heeft een sterke persoonlijke en maatwerk aanpak kunnen plaatsvinden. De persoonlijke klik en de aanpak van Transcend hebben flink geholpen in het ontwikkelen van ons managementteam. De vraag is goed vertaald. De adviesstijl is prima. De resultaten zijn goed. De persoonlijke stijl van Transcend was door mij gewenst en is goed uit de verf gekomen. Het resultaat 'een MT dat staat als een huis' is mede door hun zorgvuldige aanpak tot stand gekomen.

Leo Overmars | directeur-bestuurder

Positief beeld. De persoonlijke aanpak en invulling spreekt mij aan. Ik kan Transcend zeker aanbevelen en ik ben erg blij met de geboekte resultaten wat betreft management coaching en team coaching.

Marlie Bongaerts | afdelingsmanager