Zoeken

Jouw profiel
Voel je je aangetrokken en ben je een ondernemende consultant of leidinggevende met een opvallend CV? Ontdek dan of wij graag eens met je willen praten over samenwerking. Hieronder staan drie profielen. Herken je jouw ervaring, dan willen wij graag eens nader kennismaken:
  • Zorgsector: consultant, controller of leidinggevende uit de zorgsector met een relevant netwerk.
  • Gemeenten: afdelingshoofd/manager/teamleider, financieel adviseur, controller uit de publieke sector.
  • Onderwijs: leidinggevende, financieel manager, verandermanager, adviseur met stevige ervaring in de onderwijssector.
Ongeacht jouw sector-ervaring vinden wij het belangrijk dat je minimaal 15 jaar relevante werkervaring hebt, waarvan een belangrijk deel als manager, senior consultant of directeur in liefst meerdere organisaties. Qua persoon ben je vooral ondernemend, doortastend en dienstverlenend. Je bent in staat te overtuigen op inhoud en op proces. Als kernwaarden omarm je respect, topkwaliteit, daadkracht, teamspirit en vernieuwing. Je bent continu bewust bezig met je eigen ontwikkeling; een goede mentor is immers ook een goede leerling. Uiteraard ben je hoogopgeleid en zowel analytisch als strategisch sterk. Last but not least zijn je communicatieve vaardigheden en je emotionele intelligentie bovengemiddeld.

Ons aanbod
Onze filosofie is het samenwerken met andere seniors die aanvullend zijn qua expertise en ervaring. Onze manier van samenwerken is gebaseerd op vertrouwen en een gedeelde mindset. We werken alleen samen met seniors die elkaar aanvullen qua inhoud. Dat kan zijn sector-kennis, persoonlijke kwaliteiten of inhoudelijk specialisme. Onze missie is niet de grootste adviesorganisatie zijn. Wij willen het meest effectieve proces aan klanten bieden. De vorm van organiseren die daarbij past nemen we aan. Wij zijn als een netwerkorganisatie lean georganiseerd. De kern bestaat uit een maatschap. Dit betekent dat de consultants ofwel werken in de maatschap ofwel deel uitmaken van de Transcend Advies Groep als gelieerd zelfstandig professional.

Je maakt deel uit van een sterk team van senior consultants. Je deelt in het succes van Transcend. En je bouwt actief mee aan de nieuwe generatie adviesburo's, waarin je leidend wordt in je eigen sector of vakgebied. Je krijgt en neemt alle ruimte als ondernemende professional. Je maakt gebruik van de marketing-infrastructuur, het netwerk en back-office van Transcend. Je ontwikkelt je verder als senior professional. Toetreden tot de maatschap behoort tot de mogelijkheden.

Reageren?
Mail ons je CV of bel Rico van der Schee als je inhoudelijke vragen hebt over de vacatures. Hier vind je onze contactgegevens.