Zoeken

Verandermanagement. Deze uitzendorganisatie is hard gegroeid en wil naar een regio-indeling om optimaler de klanten te bedienen.

De druk op de afdeling planning en accountmanagement is groot. De werkdruk is te groot en het overzicht dreigt men te verliezen. Er is versnippering van taken en dit leidt tot inefficiƫnt en niet effectief werken. Ook staat de relatie met de klanten onder druk omdat er vaker fouten worden gemaakt en de lijnen langer worden. Het veranderproces zorgt voor een herindeling en kanteling van de organisatie. Wij begeleiden het projectteam bij het snel invoeren van de regio-indeling. Zodanig dat de dagelijkse processen er weinig last van hebben. Het is onze rol de projectmanager en het projectteam te voeden met kennis over projectaanpak, verandermanagement, procesverbetering en communicatie met belanghebbenden

Het resultaat is dat het projectteam zelf in staat is de veranderingen te leiden en te sturen. Onze toegevoegde waarde is het in staat stellen van de organisatie zelf om deze reorganisatie door te voeren. Verantwoordelijk consultant: Rico van der Schee.