Zoeken

lean procesverbetering

Lean processen

De wereld verandert. Dat gaat vanzelf. Wat niet vanzelf gaat is het aanpassen van de organisatie, de processen en het gedrag van medewerkers. Lean procesverbetering biedt de handvatten en begeleiding die jullie nodig hebben. Wij zijn specialist in het optimaliseren van processen en het begeleiden van deze veranderingen, kennis van de inhoud ligt vooral bij jullie.     

Lean: meer bereiken met minder
Zo ontstaan de meest 'lean' processen, omdat alleen overblijft wat zinvol is. Efficiënter en effectiever, het was een wens gebaseerd op gevoel. Het wordt nu werkelijkheid. Lean Procesverbetering is maatwerk dat wij baseren op een betrouwbare en trefzekere lean-aanpak. Het resultaat is altijd wat we met je hebben afgesproken. Bovendien zorgen we dat je zelf continu oog houdt voor procesverbetering; onze aanpak is ingericht op zelf doen, en zelf leren innoveren.

Hapklare oplossingen
Onze service Lean Procesverbetering omvat ook een aantal 'hapklare' oplossingen. Een regelmatig gebruikte oplossing is onze EfficiëntieScan. Die biedt veel inzicht en is waardevolle input voor een plan van aanpak als u aan de slag gaat met Lean Procesverbetering. Daarnaast bieden wij inhouse-trainingen Lean Procesverbetering aan. Deze training heeft als belangrijkste leerdoel de medewerkers vaardigheden te leren in procesdenken en procesverbetering. 

GGz EfficiëntieScan
Speciaal voor de GGz hebben wij een aangepast Scan uitgewerkt. Deze is effectief en inzetbaar vanaf 2750 euro (exclusief btw en reiskosten).
Lees voor meer details deze PDF van de GGz-EfficiëntieScan.